Je nieuwe Collega's vertellen graag over hun ervaring!

Ik volgde de BOL-opleiding Mechatronica Technicus Engineer, maar ben geswitcht naar de BBL-opleiding hiervan, en ben sindsdien bij Nutrifeed komen werken! Dit was voor mij een mooie mogelijkheid om werken en leren met elkaar te combineren. Nu ik daadwerkelijk in de praktijk aan het werk ben, kan ik alles wat ik leer daadwerkelijk uitvoeren. Ik word niet gezien als leerling, maar als werknemer en mag veel zelf doen. Ik ervaar daarom een prettige werksfeer! Iedereen is hier hetzelfde.

Teun Leenders
Maintenance Technician

Sinds Nutrifeed onderdeel is van de Denkavit Groep, heb ik het gevoel weer onderdeel te zijn van een grote familie. Je bent hier geen nummer, maar je hoort er echt bij. Dat is wat ik enorm waardeer aan werken bij Denkavit!

Predrag Knezevic
Allround Operator Packaging

Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en ben als uitzendkracht bij Denkavit gestart. Ik voelde me hier meteen thuis en dat ik gewaardeerd wordt, is snel gebleken! Na drie maanden ben ik namelijk al bij Denkavit in dienst gekomen. Wederzijdse enthousiasme dus! Dat voelt goed. 🙂

Chris Hardon
Heftruckchauffeur

Ik had meteen een goede klik met Denkavit en dat maakte mij enthousiast om hier te komen werken. Mijn verwachtingen worden dan ook nog iedere dag waar gemaakt! We zijn een hecht team, iedere mening wordt gewaardeerd en zo werken we elke dag, samen, aan een stap vooruit.

Daar kom ik graag iedere dag mijn bed voor uit. 🙂

Gijs Lemmens
Jongveespecialist biggen

In 2016 ben ik bij Denkavit (Voorthuizen) begonnen als Teamleider Customer Service, met tegelijkertijd als doel om het projectmanagement meer vorm te gaan geven. Inmiddels is er veel gebeurd en veranderd binnen de Denkavit groep! In 2021 ben ik vertrokken naar Amerika om hier voor een jaar aan de slag te gaan als integratie manager bij onze Amerikaanse vestiging. Nu, anno 2023 ben ik nog steeds in de US en mag ik leiding geven aan onze vestiging aldaar.

Laura Zwerus
Managing Director, Denkavit USA