Waar pas jij bij?

ADVIES & VERKOOP

De afdeling Advies & Verkoop speelt een cruciale rol binnen ons bedrijf. Ons toegewijde team van experts staat dagelijks klaar om veehouders te voorzien van deskundig advies over voer en voedingsbehoeften voor jongvee. We begrijpen de unieke eisen van voeding voor jongvee en bieden op maat gemaakte voedingsoplossingen om hun groei en gezondheid te optimaliseren. Onze verkoopprofessionals werken nauw samen met klanten om de juiste producten te selecteren en te zorgen voor een soepele levering. We streven ernaar om hoogwaardige voedingsproducten te leveren en geven daarnaast waardevol advies om de succesvolle opfok van jongvee te ondersteunen.

Word onderdeel van dit team

BUSINESS SUPPORT

Van grote waarde voor de efficiënte uitvoering van de activiteiten binnen ons bedrijf is de afdeling Business Support. Met vijf essentiële pijlers – HR, receptie, secretariaat, Marketing & Communicatie en administratie – vormt deze afdeling het kloppende hart van onze organisatie. Ons HR-team werkt aan het aantrekken, ontwikkelen en ondersteunen van ons talentvolle personeelsbestand. De receptie staat altijd klaar om bezoekers hartelijk te ontvangen en te begeleiden. Het secretariaat biedt cruciale ondersteuning aan het management en Marketing & Communicatie zorgt voor heldere interne en externe communicatie. Onze administratieve professionals houden de financiën en operationele processen in balans. Samen vormen ze de basis voor ons succes en zorgen ze ervoor dat alles soepel verloopt.

Word onderdeel van dit team

IT

Onze ICT-afdeling vormt de digitale basis van onze wereldwijde activiteiten in de productie van voeding voor jongvee. Met vestigingen over de hele wereld en een uitgebreide reeks van activiteiten vertrouwen we op onze toegewijde IT-professionals om onze processen soepel te laten verlopen. Zij beheren onze eigen servers om ervoor te zorgen dat data veilig wordt opgeslagen en gedeeld. Daarbij bieden ze continue ondersteuning om ervoor te zorgen dat onze teams efficiënt kunnen werken, waar ze zich ook bevinden. Onze ICT-afdeling is de spil in onze wereldwijde connectiviteit en draagt bij aan het succes en de groei van ons bedrijf.

Word onderdeel van dit team

Productie & Logistiek

De motor achter het succes van Denkavit is onze afdeling Productie & Logistiek. Met toewijding en expertise zorgen ze voor de vervaardiging van hoogwaardige voedingsproducten die essentieel zijn voor de groei en gezondheid van jongvee. Onze productieteams werken met geavanceerde technologieën en zorgen voor strikte kwaliteitscontroles om consistente productkwaliteit te waarborgen. De logistieke afdeling zorgt voor een efficiënte stroom van producten van onze fabrieken naar klanten over de hele wereld. Hier werken operators, productiemedewerkers en logistiek medewerkers samen om de productie van onze kwaliteitsvoeding voor jongvee vorm te geven.

Word onderdeel van dit team

R&D & Innovatie

De afdeling R&D & Innovatie, compleet met een eigen geavanceerd laboratorium, vormt het kloppende hart van onze voedingsproductie voor jongvee. Hier in onze innovatie hub streven we voortdurend naar vooruitgang en optimalisatie. Onze toegewijde onderzoeksteams werken aan het ontwikkelen van geavanceerde voedingsformules die voldoen aan de evoluerende behoeften van jonge dieren. Door nauwkeurige analyses en tests in ons state-of-the-art laboratorium kunnen we innovatieve oplossingen creëren die de gezondheid en groei van jongvee bevorderen. Met passie voor innovatie streven we naar het leveren van producten die de normen in de sector overtreffen en boeren over de hele wereld ondersteunen.

Word onderdeel van dit team

Supply Chain

De Supply Chain-afdeling is de ruggengraat van Denkavit’s operaties in de productie van voeding voor jongvee. Met een wereldwijde aanwezigheid zorgen we voor een continue stroom van grondstoffen, producten en materialen naar onze faciliteiten en klanten over de hele wereld. We zijn toegewijd aan het waarborgen van efficiënte voorraadbeheerprocessen, optimale logistieke planning en just-in-time leveringen. Dankzij geavanceerde technologie en deskundigheid houden we onze toeleveringsketen veerkrachtig en responsief, zelfs bij uitdagingen. Onze focus ligt op het leveren van hoogwaardige voeding op tijd, waarbij we tegelijkertijd duurzaamheid en kostenbeheersing bevorderen. We zijn de schakel die ervoor zorgt dat jongvee overal de beste voeding krijgt.

Word onderdeel van dit team

Techniek

Onze afdeling Technische Dienst, uitgerust met een uitgebreide en moderne eigen werkplaats, is van onschatbare waarde voor de continuïteit van ons productieproces. Hier staat een team van deskundige technici klaar om ervoor te zorgen dat onze productieapparatuur en overige faciliteiten in topconditie verkeren. Ze voeren regelmatig onderhoud uit, lossen technische problemen snel op en implementeren verbeteringen om de efficiëntie te verhogen. Met toegang tot een volledig uitgeruste werkplaats kunnen ze maatwerkoplossingen ontwikkelen en aanpassingen maken om aan onze specifieke behoeften te voldoen. Deze afdeling speelt een cruciale rol in het waarborgen van de soepele werking van onze productieprocessen en draagt bij aan de kwaliteit van onze voeding voor jongvee.

Word onderdeel van dit team