Maintenance Technician - Teun Leenders

Mijn naam is Tim en ik ben op 1 februari 2023 begonnen bij Nutrifeed als Maintenance Technician. Dit was het begin van een avontuur dat me de kans gaf om te leren en te groeien in een omgeving die me aansprak.

Voordat ik bij Nutrifeed terechtkwam, had ik al andere bedrijven bezocht en gekeken naar mijn opties. Toch voelde ik me hier meteen thuis. Het idee dat ik hier het meeste kon leren en mezelf kon ontwikkelen, gaf de doorslag voor mijn keuze.

Mijn studie en werk bij Nutrifeed/Denkavit vormen een mooie combinatie. Ik heb een contract van 36 uur, waarbij ik van maandag tot en met donderdag 8 uur per dag werk. Om de week krijg ik zelfs een extra vrije donderdag. Op vrijdag ga ik naar school. Zelfs in de schoolvakanties ben ik op vrijdag aan het werk. Deze regeling biedt me de flexibiliteit om zowel te leren als praktijkervaring op te doen.

Waarom heb ik voor deze studie- en werkcombinatie gekozen? Nou, aanvankelijk volgde ik een opleiding Mechatronica Technicus engineer via de BOL-route. Maar ik begon te merken dat ik niet alles kon leren wat ik wilde. Dat was het moment waarop ik besloot om over te stappen naar de BBL-variant, en daarbij kwam Nutrifeed op mijn pad.

Zou ik anderen aanbevelen om een BBL-studie te volgen? Zeker! Tijdens mijn tijd bij Nutrifeed heb ik al ontzettend veel geleerd en kon ik veel van wat ik leerde direct in de praktijk brengen. Het is een geweldige manier om te groeien in je vakgebied.

En wat Nutrifeed/Denkavit betreft, zou ik anderen zeker aanraden om hier te komen werken. De werksfeer is hier aangenaam en iedereen wordt gelijk behandeld. Als BBL-leerling ben je hier geen buitenstaander; je wordt gezien als een volwaardige werknemer en krijgt daardoor veel verantwoordelijkheid. Het is een plek waar je jezelf kunt ontwikkelen en waar je de mogelijkheid hebt om je passie te volgen. Nutrifeed/Denkavit heeft me de kans gegeven om te groeien, te leren en een waardevolle bijdrage te leveren.