Samen blijven groeien.

Het opleiden en ontwikkelen van onze medewerkers vinden we belangrijk. Het is aan ons om ervoor te zorgen dat jij je gelukkig en gewaardeerd voelt. Daarom bieden wij je graag de ruimte en kennis die je nodig hebt om je werk goed te doen. Zodat jij gemotiveerd en betrokken bent. Zodat jij bij ons wilt blijven werken, zoals sommige collega’s dat al méér dan 40 jaar doen!

 

Collega’s die je voor gingen

We kennen bij Denkavit veel succesverhalen van opleiding en ontwikkeling. Daar kunnen we je hier alles over vertellen, maar dat laten we liever aan onze collega’s zelf over! We vroegen Teun en Laura naar hun carrière binnen ons bedrijf.

WERKEN EN LEREN COMBINEREN

Ik volgde de BOL-opleiding Mechatronica Technicus Engineer, maar ben geswitcht naar de BBL-opleiding hiervan, en ben sindsdien bij Nutrifeed komen werken! Dit was voor mij een mooie mogelijkheid om werken en leren met elkaar te combineren. Nu ik daadwerkelijk in de praktijk aan het werk ben, kan ik alles wat ik leer daadwerkelijk uitvoeren. Ik word niet gezien als leerling, maar als werknemer en mag veel zelf doen. Ik ervaar daarom een prettige werksfeer! Iedereen is hier hetzelfde.

Teun Leenders,
Maintenance Technician

Van teamleider klantenservice naar Managing Director In Amerika

In 2016 ben ik bij Denkavit (Voorthuizen) begonnen als Teamleider Customer Service, met tegelijkertijd als doel om het projectmanagement meer vorm te gaan geven. Inmiddels is er veel gebeurd en veranderd binnen de Denkavit groep! In 2021 ben ik vertrokken naar Amerika om hier voor een jaar aan de slag te gaan als integratie manager bij onze Amerikaanse vestiging. Nu, anno 2023 ben ik nog steeds in de US en mag ik leiding geven aan onze vestiging aldaar.

De verwachtingen die ik vooraf had zijn zeker uitgekomen, meer dan, zou ik zelfs zeggen! Als Denkavit groeien we hard en niks is in beton gegoten. Dit maakt dat er veel ruimte en kansen ontstaan. Wat echt het verschil maakt is de cultuur en de collega’s: we werken met allemaal professionals in een hele goede sfeer en doen het écht samen.

Laura Zwerus
Managing Director, Denkavit USA

Komt jouw verhaal hier?

Bij Denkavit zijn wij altijd opzoek naar nieuw talent dat zich bij ons wilt voegen.

Wil jij aan de slag met jouw expertise, maar ook de mogelijkheid hebben om je te blijven ontwikkelen? Kijk dan gauw bij onze vacatures of jouw droombaan erbij zit.

Word onderdeel van ons team

Leren op eigen initiatief

We vinden het belangrijk dat medewerkers zelf het initiatief nemen voor hun eigen ontwikkeling.

We maken gebruik van verschillende opleidingen:

  • Introductie programma’s
  • Interne opleidingen
  • Externe opleidingen
  • On the job training
  • BBL opleidingen