Productie Denkavit 

Denkavit beschikt over verschillende productielocaties in Nederland, Frankrijk, Italië en Amerika. Hier wordt jongdiervoedinggeproduceerd voor kalveren, biggen en lammeren. Onze producten worden wereldwijd naar meer dan 60 verschillende landen geëxporteerd 

 Onze productielocatie in Nederland omvat vijf productielijnen, waar 80 collega’s ervoor zorgen dat de producten tijdig geproduceerd worden voor onze klanten. De productie draait vijf dagen in de week,van maandag tot vrijdag, 24 uur per dag. Onze productie bestaat uit verschillende lijnen. Afhankelijk van de productielijn werk je in dag- of ploegendienst. 

De grondstoffen voor de jongdiervoeding, worden bij binnenkomst uitgebreid geanalyseerd in ons laboratorium. Alle grondstoffendie wij verwerken moeten voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Als de grondstoffen geanalyseerd en goedgekeurd zijn door ons laboratorium, worden de grondstoffen vrijgegeven en kunnen deze gelost worden en verwerkt worden voor het produceren van onze producten. Ook onze eindproducten worden uitgebreid getest in ons laboratorium voordat deze verkocht worden. Op deze manier kunnen wij onze hoge kwaliteitsstandaarden waarborgen.


(nog een foto)


Technische dienst

Er staat in Voorthuizen een volledig geautomatiseerde fabriek.

Alle installaties, die gebruikt worden om jongdiervoeding te kunnen produceren, hebben regelmatig onderhoud nodig. De afdeling Technische Dienst bestaat uit een team van diverse specialisten met allen een eigen expertise. Dit team zorgt ervoor dat de installaties in top conditie blijven. Dit gebeurd door het uitvoeren van onderhoud aan de installaties

Denkavit beschikt over een modern gebouw met uitgebreide werkplaats, met alle faciliteiten die nodig zijn voor onze werkzaamheden. De werkdagen van de Technische Dienst zijn in principe

tijdens kantooruren. Vanwege het feit dat onze fabriek 24 uur per dag open is, kan het voorkomen dat er soms een storing gemeld wordt buiten kantooruren. Daarom wordt er binnen de afdeling Technische Dienst ook met een storingsdienst gewerkt zodat de storingen snel verholpen kunnen worden.


DenkaFarm Innovation Centre

Kwaliteit en innovatie staan bij Denkavit hoog in het vaandel. Om succesvolle en kwalitatief hoogwaardige producten te kunnen aanbieden worden onze voeders uitgebreid onder praktijkomstandigheden getest op het DenkaFarm Innovation Centre. De DenkaFarm bestaat uit een zeugenbedrijf en een kalverbedrijf waar verschillende voeronderzoeken uitgevoerd worden.

Het team op de DenkaFarm bestaat uit 10 vaste medewerkers.Gezamenlijk wordt er gewerkt aan het behalen van maximale technische- en onderzoeksresultaten. Het vaste team bestaat uit een teamleider, een onderzoeksassistent en 8 dierverzorgers. Als team beleven zij veel plezier aan het verzorgen van ‘onze’ dieren. Ondanks dat de onderzoeken aan strakke protocollen zijn gebonden is er veel ruimte voor eigen inbreng.

De werkzaamheden bestaan naast de ‘normale’ dierverzorging uit het verzamelen van data over de voeropname, de gewichtsontwikkeling van de dieren en andere onderzoek gerelateerde data. Het uitvoeren van deze onderzoeken is een extra uitdaging. Als medewerker op de DenkaFarm sta je aan de basis van nieuwe en verbeterde voeders waardoor onze klanten ervan verzekerd zijn dat ze altijd kwalitatief hoogwaardige en innovatieve voeders krijgen geleverd.

Kantoor

Op het kantoor in Voorthuizen werken zo’n 100 collega’s die zich dagelijks bezighouden met onze kernactiviteiten (het produceren van jongdiervoeding, produceren van vleeskalveren en het vermarkten van onze Ingredients producten).

Het kantoor bestaat uit verschillende open afdelingen, waar iedereen gemakkelijk bij elkaar binnenstapt voor overleg of om gewoon even bij te praten. Centrale punt in het kantoor is onze excursiezaal (even nadenken over deze term), hier lunchen we elke dag. Hier staat elke dag verse soep en fruit voor ons klaar. Ook ontvangen we hier dagelijks bezoekers die we graag ons mooie bedrijf laten zien. Dankzij de bosrijke omgeving waar het kantoor zich bevindt is het na de lunch vaak tijd voor een korte wandeling door het bos.  

Menu